Ketogeen Dieet (Dutch Edition)

Deze krachtige recepten en strategieën gebruiken natuurlijk om gewicht te verliezen snel! Groeten, mijn naam is Arnold Yates en ik ben een arts en een bodybuilder. Ik heb een PHD in de inspanningsfysiologie. De reden die ik heb gemaakt van dit boek is omdat ik niet wil dat mensen gaan door wat ik ging door. Decennia van leren, proef en fout is gecomprimeerd in dit boek. Mijn doel is om waardevolle informatie tot de massamedia verspreiden, zodat mensen hun gezondheid & wellness verbeteren kunnen. Krijg dit boek te snijden uw leercurve en de instantie die u in een kortere tijd wilt krijgen. Een ketogeen eten regime zal je lichaam om een metabole express dat ketose heet. Portret van een Ketogenic eten van routine is een hoog in vet, voldoende in eiwit en laag in zetmeel. Wikkel deze sectie en u ziet de enorme voordelen van een dergelijke eten routine. Zowel de mannen en de dames werden gezet op een Ketogenic minder voor een tijdsbestek van 24 week eten. Kijk in op Ketogenic diëten laten zien dit is een uitzonderlijk levensvatbare gemiddelde om in vorm te krijgen. Ketogeen dieet hebben verschenen succesvoller dan vele verschillende eten regimes in het doden van heftige buik te zijn. Hier is de preview van wat u leert... Wat is een ketogeen dieet Hoe je in ketose Gezond eten en weighltloss Eenvoudige en makkelijk te maken recepten En nog veel meer In dit boek ontdek je hoe... Krachtige recepten om buik vet Maak een effectieve maaltijden Gewichtsverlies recepten Maaltijd planning Wat anderen zeggen "Één woord. AMAZING" -Christian Aubrey (vrachtwagenchauffeur) "Beste boek op bloeddruk" -Candice Williams (Yoga instructeur) "Ik voel me als een nieuwe persoon" -Lucas Wong (CEO) "Zo veel waardevolle informatie in het boek" -Candice Parker (verzorger) "Dit boek heeft mijn leven veranderd" Jamie Welsh (verpleegkundige) Wilt u om gewicht te verliezen? Wilt u een goed gevoel? Wilt u langer leven? Wilt u gezond worden? Wilt u ziet er geweldig uit en voel me geweldig? Dan dit boek voor jou is! Ik garandeer dat krijg je resultaten!

Learn more

Deals